Rötmånaden fortsätter

Sist skrev jag om kommunalrådets sorti för att bli folkparksdirektör. Men det var inte slut med det. Idag har det tillkännagivits att han ska bli lotteridirektör! Inte lika pompöst som förra gången och det kan man ju förstå. Det blev väldigt kort tid i folkparken, minus tre månader närmare bestämt. Man har ju lite svårt och förstå dessa turer i ”Rörelsen”. Frågan är väl om kommunalrådet själv hänger med eller om det är sådan rörelse i ”Rörelsen” att det inte går att få stopp på den när man byter direktörer innan de hunnit tillträda. Det är ju inte utan att man unnar kommunalrådet och en av socialdemokraternas, enligt egen utsago, mest framstående kommunalpolitiker ett bättre öde.

En annan otrolig historia står att läsa i dagens tidningar. Ryanair tankar sina plan så snålt att man har tvingats nödlanda flera ggr p.g.a. bränslebrist! Men det är klart, ska man spara så ska man. Och som lågbetalande passagerare kan man få det tvivelaktiga nöjet att vara med om en nödlandning.

Kommentera